ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερώτημα προς Κ.Βελόπουλο: Ο Ιησούς έγραψε τις επιστολές με το δεξί ή το αριστερό χέρι;

Σάλος στο διαδίκτυο με διαφήμιση που απεικονίζει προκλητικά… την Τερέζα Μέι (φωτο)

Σάλος στο διαδίκτυο με διαφήμιση που απεικονίζει προκλητικά… την Τερέζα Μέι (φωτο)

Μια εταιρεία επενδύσεων κεφαλαίου αναγκάστηκε να αποσύρει ένα διαφημιστικό της, αφού το σκίτσο της Τερέζα Μέι που περιλάμβανε και εμφάνιζε τη Βρετανίδα πρωθυπουργό με βαθύ ντεκολτέ, κόκκινο κραγιόν και υπαινικτικό ύφος, θεωρήθηκε άκρως σεξιστικό από τους χρήστες του διαδικτύου.

Στο σκίτσο του διαφημιστικού μπάνερ της εταιρείας η… ερωτική «εκδοχή» της Τερέζα Μέι κλείνει το μάτι στους υποψήφιους πελάτες της εταιρείας, χαμογελώντας πονηρά και παίζοντας με το κολιέ της.

«Θα είναι δική της η συμφωνία ή δική σας», αναφέρει το σλόγκαν της εταιρείας δίπλα από το σκίτσο, προτρέποντας τους επενδυτές να «κατακτήσουν τις αγορές» σε μια ιστορική μέρα για το Brexit.

Αρκετοί χρήστες των social media εξέφρασαν την οργή τους για τον σεξιστικό τρόπο που η εταιρεία επέλεξε να απεικονίσει την Βρετανίδα πρωθυπουργό, δείχνοντας έλλειψη σεβασμού στο πρόσωπό της.

«Αηδιαστικό. Χαρακτηριστικό παράδειγμα του σεξισμού που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες πολιτικοί σε όλα τα κόμματα», έγραψε μια χρήστης, συμπληρώνοντας ότι «καμία γυναίκα δεν είναι ασφαλής από αυτήν την αντιμετώπιση, όση εξουσία κι αν έχει».

«Κάποιοι άνθρωποι σκέφτηκαν αυτή τη διαφήμιση, ένας άλλος την ενέκρινε και κανείς δεν τους σταμάτησε. Το είδος μας είναι καταδικασμένο», έγραψε ένας άλλος χρήστης.

https://twitter.com/notthatcameron/status/1095323088940605440

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/AnastasiaZaw/status/1094987535246348289

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.