Για πρώτη φορά το αμερικανικό Ναυτικό αναγνώρισε ότι βίντεο που δείχνουν αερομαχίες μαχητικών με… UFO είναι αληθινά!

Για πρώτη φορά το αμερικανικό Ναυτικό αναγνώρισε ότι βίντεο που δείχνουν αερομαχίες μαχητικών με… UFO είναι αληθινά!

Για πρώτη φορά στην Ιστορία, οι επίσημες Αρχές στις ΗΠΑ αναγνώρισαν πως διακινούμενα βίντεο που απεικονίζουν αερομαχίες αμερικανικών μαχητικών του Ναυτικού με ΑΤΙΑ (Αγνώστου Ταυτότητας Αντικείμενα) είναι… αληθινά!

Η είδηση κάνει τον γύρο του κόσμου και παίζεται από όλα τα μεγάλα ΜΜΕ.

US Navy finally confirms three UFO videos where pilots reveal encounters with ‘flying saucers’ are REAL after they were leaked online αναφέρει η βρετανική Sun.

What are they hiding? US Navy confirms UFO video – but it wasn’t meant for public release αναφέρει η βρετανική express

The Navy Says the UFOs in Tom DeLonge’s Videos Are ‘Unidentified Aerial Phenomena’ γράφει το vice.

Tο τελευταίο διάστημα κυκλοφόρησαν τρία βίντεο, στα οποία αμερικανικά μαχητικά καταδιώκουν «αγνώστου ταυτότητας αντικείμενα», ή UFO όπως τα κατονόμασαν.

Τα βίντεο κυκλοφορούν εδώ και μέρες, ωστόσο άπαντες τα θεωρούσαν ότι ήταν «ψεύτικα» κάτι που έχει συμβεί ουκ ολίγες φορές στο παρελθόν.

Όμως ο εκπρόσωπος του Ναυτικού των ΗΠΑ επιβεβαίωσε την αυθεντικότητα των βίντεο και προχώρησε ένα βήμα παραπάνω, λέγοντας πως «δεν είχε δοθεί έγκριση να παρουσιαστούν στο κοινό». Αυτό σημαίνει ότι τα βίντεο που κυκλοφόρησαν είναι επισήμως αληθινά και άγνωστο πώς, διέρρευσαν από το αρχηγείο του αμερικανικού Ναυτικού.

Το Ναυτικό των ΗΠΑ χαρακτηρίζει «άγνωστα ιπτάμενα αντικείμενα» τα αεροσκάφη που καταδιώκουν οι Αμερικανοί πιλότοι. Στα βίντεο φαίνεται καθαρά η αερομαχία που έχει καταγράψει η κάμερα.

Ο εκπρόσωπος του Ναυτικού επιβεβαίωσε μεν ότι πρόκειται για αυθεντικά βίντεο, που δεν έπρεπε να είχαν διαρρεύσει, αλλά απέφυγε να επιβεβαιώσει αν πρόκειται για εξωγήινα αεροσκάφη, ή κάτι άλλο.

Το ένα βίντεο δείχνει ένα ιπτάμενο αντικείμενο στο σκοτάδι, δευτερόλεπτα πριν… εξαφανιστεί με ιλλιγιώδη ταχύτητα από το οπτικό πεδίο του Αμερικανού πιλότου και του ραντάρ.

Το άλλο βίντεο δείχνει ένα ιπτάμενο αντικείμενο να κινείται με απίστευτα μεγάλη ταχύτητα απευθείας πάνω στο αμερικανικό αεροπλάνο, πριν κάνει την τελευταία στιγμή μανούβρα και εξαφανιστεί στο πίσω μέρος, με τον πιλότο να φωνάζει σε έξαλλη κατάσταση ότι δεν γνωρίζει τι ήταν αυτό που πέρασε.

Το τρίτο βίντεο δείχνει ένα ιπτάμενο αντικείμενο να ελίσσεται μπροστά στο αμερικανικό μαχητικό, ενώ οι πιλότοι δεν μπορούσαν να κρύψουν την έκπληξή τους.

Θα πρέπει να τονίσουμε πριν αρχίσουν οι εικασίες για εξωγήινους ότι το ακρωνύμιο ΑΤΙΑ σημαίνει αυτό ακριβώς που λέει: Ένα αγνώστου ταυτότητος ιπτάμενο αντικείμενο. Τίποτε παραπάνω τίποτε παρακάτω.

Υπάρχει μάλιστα και σχετικό ακρωνύμιο για υποβρύχια αγνώστου ταυτότητας αντικείμενα (Unidentified submerged object ) USO.

Βέβαια κάποιος θα πει και τι ειναι αυτά τα αντικείμενα ποιος τα πιλοτάρει; Μέχρι να αναγνωριστούν επισήμως, παραμένουν άγνωστα.

Δείτε τα βίντεο, τα οποία κρατούσαν ως μυστικά oι αμερικανικές αρχές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.