
Η Jeannie Rice, 71 ετών, προετοιμάζεται σκληρά για να καταρρίψει το παγκόσμιο ρεκόρ στον Μαραθώνιο, που η ίδια κατέχει από το 2018.
Ξεκίνησε να τρέχει όταν ήταν 35 χρονών και από τότε έχει γίνει για αυτήν τρόπο ζωής. “Είναι μέρος της ζωής μου. Όπως κάποιοι σηκώνονται και πάνε δουλειά, άλλοι σχολείο, έτσι και εγώ σηκώνομαι το πρωί και τρέχω”.
Το 2018, στον Μαραθώνιο του Σικάγου, η Ράις κατέβασε το ρεκόρ στην κατηγορία 70+ κατά οκτώ λεπτά.
“Η ηλικία δεν έχει καμία απολύτως σημασία”, λέει η Ράις και εξηγεί ότι νιώθει περήφανη που πολλοί την αντιμετωπίζουν ως πηγή έμπνευσης.
Την Κυριακή θα τρέξει στον Μαραθώνιο του Βερολίνου και θα επιχειρήσει ένα νέο παγκόσμιο ρεκόρ.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.