Μέχρι και τα στρινγκάκια των εθελοντριών θα φωτογραφίζουν στο τέλος...

«Πα – τέρας» βίασε το ίδιο του το παιδί για… δώρο γενεθλίων

«Πα – τέρας» βίασε το ίδιο του το παιδί για… δώρο γενεθλίων

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pronews.gr στην Google

To πιο ανατριχιαστικό είναι πως η μητέρα του κοριτσιού τον έπιασε επ’αυτοφόρω!

Δεν μπορεί να διανοηθεί ο ανθρώπινος νους την θηριωδία που διέπραξε ένας πατέρας στην ίδια του την κόρη, καθώς για δώρο γενεθλίων για τα 13α γενέθλιά της ήταν ο… βιασμός!

Ο 32χρονος απολογήθηκε στις Αρχές λέγοντας πως δεν είχε χρήματα για να αγοράσει στην κόρη του δώρο και αποφάσισε να την βιάσει. Το άρρωστο σχέδιό του μάλιστα ήταν προμελετημένο, καθώς περίμενε να φύγει η σύζυγός του από το σπίτι.

Για να μείνει μόνος του με το παιδί, ζήτησε από την σύντροφό του να φύγει ώστε να περάσει λίγο χρόνο μαζί της, χρησιμοποιώντας ως πρόφαση τα γενέθλια της μικρής.

Η σύζυγος έφυγε, ωστόσο όταν επέστρεψε λίγη ώρα αργότερα έπιασε τον άντρα της να ασελγεί πάνω στο παιδί, το οποίο ούρλιαζε ζητώντας βοήθεια. Εκείνος την απείλησε πως αν μιλούσε ή πήγαινε στην αστυνομία θα έκανε κακό και στις δυο.

Η γυναίκα φυσικά και δεν φοβήθηκε από τις απειλές και κατήγγειλε τον άντρα της, που όταν τον συνέλαβαν οι αστυνομικοί στο σπίτι του στην πόλη Chipaya στην Βολιβία, δικαιολογήθηκε λέγοντας χαρακτηριστικά «ήθελα να της κάνω ένα δικό μου δώρο».

Το άτυχο παιδί νοσηλεύεται στο νοσοκομείο όπου βρίσκεται υπό διαρκή επιτήρηση ψυχιάτρων.

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.