ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Εντοπίστηκαν 20 αλλοδαποί σε φορτηγό στο Βέλγιο – Κατευθύνονταν στη Βρετανία

Εντοπίστηκαν 20 αλλοδαποί σε φορτηγό στο Βέλγιο – Κατευθύνονταν στη Βρετανία

Οι εισαγγελικές αρχές του Βελγίου ανέφεραν ότι το πρωί του Σαββάτου εντοπίστηκαν έντεκα αλλοδαποί μέσα σε κοντέινερ φορτηγού στο Σεν Τρον, στο ανατολικό Βέλγιο.

Παράλληλα άλλοι εννέα εντοπίστηκαν στο Μπρίζ.

Όπως ανέφερε στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων η εισαγγελία της Λιμβουργίας, οι έντεκα αλλοδαποί που βρέθηκαν στο Σεν Τρον είναι γυναίκες και παιδιά, ενώ η καταγωγή τους είναι από την Ερυθραία.

Η κατάσταση της υγείας τους είναι καλή. Ο οδηγός του φορτηγού, το οποίο κατευθυνόταν στη Βρετανία, συνελήφθη για ένα τεχνικό πρόβλημα σε έναν χώρο στάθμευσης. Εκεί, οι αρχές βρήκαν τους αλλοδαπούς.

Επιπλέον, η αστυνομία ανακάλυψε το πρωί του Σαββάτου εννέα άνδρες, ιρακινής υπηκοότητας, που ήταν κρυμμένοι σε ένα φορτηγό, το οποίο κινείτο σε δρόμο ταχείας κυκλοφορίας στη Μπριζ.

Το συγκεκριμένο συμβάν έγινε γνωστό από την εισαγγελία της δυτικής Φλάνδρας, όπως μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Belga, διευκρινίζοντας ότι η υγεία των ανδρών δεν διατρέχει κίνδυνο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η αστυνομία έλαβε μια πληροφορία για την παρουσία αλλοδαπών μέσα στο φορτηγό, που κατευθυνόταν στο λιμάνι του Ζεεμπρούγκε, σύμφωνα με την ίδια πηγή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.