Μεξικό: Βρέθηκαν 40 ανθρώπινα κρανία σε σατανιστικό βωμό – Τι αντίκρισαν οι αρχές

Μεξικό: Βρέθηκαν 40 ανθρώπινα κρανία σε σατανιστικό βωμό – Τι αντίκρισαν οι αρχές

Ένα αποτρόπαιο θέαμα αντίκρισαν αστυνομικοί στο Μεξικό, καθώς βρήκαν πάνω από 40 ανθρώπινα κρανία, δεκάδες οστά και ένα πτώμα που φέρεται να είναι ενός εμβρύου, μέσα σε βάζο γύρω από σατανιστικό βωμό στο άντρο φερόμενων ως διακινητών ναρκωτικών.

Όπως ανακοίνωσαν οι αρχές, τέσσερα κρανία είχαν μετατραπεί σε μέρος του βωμού, που ανακαλύφθηκε σε ακίνητο στη συνοικία Τεπίτο. Η αστυνομία έκανε εφόδους στη συνοικία και συνέλαβε 31 πρόσωπα την Τρίτη που υποψιάζεται πως ανήκουν σε καρτέλ των ναρκωτικών, διευκρίνισαν οι αρχές της μεξικανικής πρωτεύουσας. Όμως δικαστής έδωσε εντολή να αφεθούν ελεύθεροι 27 από τους υπόπτους.

Τι αντίκρισαν οι αρχές στο Μεξικό

Φωτογραφίες που διένειμε στα μέσα ενημέρωσης η εισαγγελία της πόλης εικονίζουν κρανία στοιβαγμένα γύρω από τον βωμό, πίσω από τον οποίο υψώνεται ένας σταυρός με μια ξύλινη μάσκα με κέρατα.

Στα δεξιά του βωμού, ο τοίχος είναι γεμάτος με ζωγραφισμένα σύμβολα: μια πυραμίδα, στην κορυφή της οποίας διακρίνεται ένα ανθρώπινο χέρι, ουράνια σώματα, το κεφάλι ενός τράγου με εξάκτινο αστέρι ανάμεσα στα κέρατα, φαίνεται στα στιγμιότυπα από τον χώρο, που δημοσίευσαν μεξικανικά ΜΜΕ. Μπροστά στον τοίχο είχαν αποτεθεί διάφορα αντικείμενα, ιδίως δεκάδες διακοσμημένα, πολύχρωμα ξύλινα ραβδιά. Στον χώρο βρέθηκαν πολλά άλλα αντικείμενα, όπως ένα μπαστούνι με λαβή που έχει μορφή ανθρώπινου κρανίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μια εκπρόσωπος της εισαγγελίας ανέφερε ότι οι αρχές διενεργούν πλέον έρευνα για την προέλευση των κρανίων — ανακτήθηκαν τουλάχιστον 42. Κατασχέθηκαν μαχαίρια, 40 γνάθοι, το έμβρυο και 30 οστά ποδιών ή χεριών, σύμφωνα με την εισαγγελία. Η εκπρόσωπος σημείωσε πως δεν έχει εξακριβωθεί ακόμη εργαστηριακά αν πράγματι το βάζο περιείχε ανθρώπινο έμβρυο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.