
Η σχέση του Ντόναλντ Τραμπ με τον Τούρκο ομόλογό του, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, έχει περάσει από «χίλια κύματα».
Ο Αμερικανός πρόεδρος χαρακτήρισε «πολύ καλή» τη σχέση του με τον πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, μιλώντας σε δημοσιογράφους στον Λευκό Οίκο.
Ο Αμερικανός πρόεδρος είπε επίσης ότι συνάντησή του με τον πρόεδρο της Κίνας Σι Τζινπίνγκ ενδέχεται να γίνει στην Αϊόβα. Οι δύο ηγέτες επρόκειτο να συναντηθούν αυτόν τον μήνα στο Σαντιάγκο, στο περιθώριο του Φόρουμ του APEC, που όμως ματαιώθηκε λόγω της κοινωνικής αναταραχής στη Χιλή. «Εξετάζουμε πολλά μέρη» και «θα μπορούσε να γίνει ακόμη και στην Αϊόβα», την Πολιτεία όπου ο Σι Τζινπίνγκ έζησε το 1985 για να μελετήσει τη γεωργία.
Ο Τραμπ διαβεβαίωσε εξάλλου ότι οι εμπορικές συνομιλίες με το Πεκίνο πηγαίνουν καλά, επιβεβαιώνοντας τις δηλώσεις που είχαν κάνει νωρίτερα Αμερικανοί και Κινέζοι αξιωματούχοι περί επίτευξης προόδου.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.