
Μία λογομαχία για μια θέση πάρκινγκ ήταν η αφορμή για να προκληθούν άγρια επεισόδια, στο Νέο Δελχί.
Ένας αστυνομικός και ένας δικηγόρος λογομάχησαν για μια θέση στο πάρκινγκ δικαστηρίου, αλλά γρήγορα η ένταση κορυφώθηκε και ξέσπασαν επεισόδια. Σύμφωνα με τους Time of India, ο αστυνομικός πυροβόλησε κατά τη διάρκεια του καβγά και οι δικηγόροι «απάντησαν» πυρπολώντας όχημα της αστυνομίας, ενώ απαιτούσαν τη σύλληψη του αστυνομικού.
https://twitter.com/ANI/status/1190578741103083522
Επιπλέον, οι δικηγόροι απέκλεισαν τον δρόμο, ενώ από τα επεισόδια τραυματίστηκαν δύο από αυτούς, σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ. Επιπλέον, δημοσιογράφοι κατήγγειλαν ότι δέχθηκαν επίθεση από δικηγόρους, την ώρα που προσπαθούσαν να καλύψουν τα επεισόδια, όπως και ότι τους άρπαξαν τα κινητά τηλέφωνα, προκειμένου να μην τραβήξουν βίντεο.
https://twitter.com/anishsingh21/status/1190595964655947778
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.