ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ισραήλ: Διαδηλώσεις στο Τελ Αβίβ από υποστηρικτές του Νετανιάχου

Ισραήλ: Διαδηλώσεις στο Τελ Αβίβ από υποστηρικτές του Νετανιάχου

Χιλιάδες άνθρωποι διαδήλωσαν το βράδυ της Τρίτης στο Τελ Αβίβ υπέρ του πρωθυπουργού Μπενιαμίν Νετανιάχου, ο οποίος διώκεται από την περασμένη εβδομάδα για διαφθορά.

«Νετανιάχου, ο λαός είναι μαζί σου» και «Όχι στη δικαστική δικτατορία», έγραφαν τα πλακάτ που κρατούσαν πολλοί από τους διαδηλωτές. Η κινητοποίηση αυτή ήταν η πρώτη που οργανώθηκε αφότου ασκήθηκε δίωξη στον επικεφαλής της ισραηλινής κυβέρνησης.

Το κόμμα του, το Λικούντ, νοίκιασε λεωφορεία για να μεταφέρει υποστηρικτές του απ’ όλη τη χώρα.

Κάποιοι ζητούν παραίτηση Νετανιάχου

Μολονότι υπάρχουν φωνές στους κόλπους του Λικούντ που ζητούν την παραίτηση του Νετανιάχου –όπως εκείνη του πρώην υπουργού Γκιντεόν Σάαρ ο οποίος πρότεινα να γίνουν εσωκομματικές εκλογές για την προεδρία του κόμματος– άλλοι υπουργοί έχουν εκφράσει ξεκάθαρα ότι θα τον στηρίξουν.

«Όταν ο πρωθυπουργός μας δέχεται επίθεση σε όλα τα μέτωπα, τότε είναι η ώρα να ενωθούμε και να τον ενισχύσουμε», τόνισε στη σελίδα της στο Facebook η υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Μίρι Ρεγκέβ, η οποία ήταν παρούσα στη διαδήλωση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Μπενιαμίν Νετανιάχου μπορεί να παραμείνει στη θέση του, ως πρωθυπουργός της μεταβατικής κυβέρνησης του Ισραήλ, όπως επιβεβαίωσε την Δευτέρα ο γενικός εισαγγελέας Αβιχάι Μάντελμπλιτ. Ο 70χρονος Νετανιάχου κατηγορείται για διαφθορά, κατάχρηση εμπιστοσύνης και χρηματισμό σε τρεις διαφορετικές υποθέσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.