
Μία υπάλληλος γραφείου η οποία βιαζόταν να πάει στο γραφείο της, νόμιζε πως η πόρτα είναι ανοιχτή, τελικά όμως έκανε λάθος.
Η άτυχη γυναίκα έπεσε και διάλυσε τη τζαμαρία, με το περιστατικό να καταγράφεται από τις κάμερες ασφαλείας σε εταιρεία στην Κίνα στις 7 το πρωί.
Ευτυχώς η γυναίκα –που τα στοιχεία της δεν έχουν γίνει γνωστά- δεν τραυματίστηκε βαριά και τη γλύτωσε με λίγες γρατζουνιές. Προληπτικά πάντως, μετά το περιστατικό, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.