
Ένα απίστευτο βίντεο ανέβηκε στο twitter και δείχνει μια νεαρή γυναίκα στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Μαϊάμι να περπατά αμέριμνη και να πετάει όλα της τα ρούχα.
Μάλιστα στο τέλος η γυναίκα έμεινε τελείως γυμνή, ενώ σύμφωνα με την εφημερίδα “Μαϊάμι Χέραλντ”, περπατούσε αμέριμνη στον χώρο του αεροδρομίου και κάτι σιγοψιθύριζε.
Στη διάρκεια της βόλτα της στο αεροδρόμιο άρχισε σιγά σιγά να πετάει τα ρούχα της και μετά από μερικά μέτρα μένει τελείως γυμνή. Ένας υπάλληλος της ασφάλειας του αεροδρομίου την παίρνει χαμπάρι και μένει έκπληκτος όπως φαίνεται στο βίντεο, ενώ δυο γυναίκες άρχιζαν να κοιτάζουν η μία την άλλη χωρίς να μπορούν να πιστέψουν αυτό που συμβαίνει.
Ένα εκπρόσωπος της αστυνομία του Μαϊάμι δήλωσε πως η γυναίκα που έμεινε γυμνή είναι από τη Φλόριντα, ενώ τέθηκε υπό κράτηση και υποβλήθηκε σε ψυχιατρικές εξετάσεις.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.