«Ζεσταίνεται» πολύ η κατάσταση στην Ευρώπη…

Γρίπη των πτηνών: Μέτα την Ουγγαρία κρούσματα και στην Τσεχία

Γρίπη των πτηνών: Μέτα την Ουγγαρία κρούσματα και στην Τσεχία

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pronews.gr στην Google

Τα πρώτα κρούσματα του υψηλής παθογένειας ιού της γρίπης των πτηνών H5N8 σημειώθηκαν στην Τσεχία τρία χρόνια αφότου ο ιός αυτός είχε εκδηλωθεί σε ορνιθοτροφείο σε κεντρική περιοχή της χώρας, ανακοίνωσε σήμερα η Κρατική Κτηνιατρική Υπηρεσία.

Η κτηνιατρική υπηρεσία ανακοίνωσε πως ο ιός προκάλεσε τον θάνατο των μισών πουλιών σ’ ένα κοπάδι από 12 όρνιθες, γεγονός που επιβεβαιώθηκε από τεστ, και πως έλαβε αμέσως προληπτικά μέτρα.

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.