ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Κοροναϊός: Εντοπίστηκαν ύποπτα κρούσματα και στη Φινλανδία

Κοροναϊός: Εντοπίστηκαν ύποπτα κρούσματα και στη Φινλανδία

Συνεχίζεται η παγκόσμια ανησυχία για την εξάπλωση του νέου ιού που έχει εντοπιστεί (κυρίως) στην Κίνα.

Παρότι ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας ανακοίνωσε χθες πως δεν υπάρχει ακόμα λόγος για ανησυχία εξάπλωσης του κοροναϊού σε παγκόσμια κλίμακα και το φαινόμενο, σε ότι αφορά τα σοβαρά κρούσματα και τους θανάτους, να περιορίζεται εντός Κίνας, εξακολουθούν να εμφανίζονται περιπτώσεις που προκαλούν συναγερμό και σε χώρες της Ευρώπης.

Έτσι, μετά τις περιπτώσεις που εξετάστηκαν σε Ιταλία και Βρετανία, σήμερα έγινε γνωστό πως δυο ύποπτα κρούσματα παρουσιάστηκαν και στη Φινλανδία. Συγκεκριμένα, ο σκανδιναβικός Τύπος κάνει λόγο για ένα ζευγάρι Κινέζων από την πόλη Ουχάν, που επισκέφτηκε τη Φινλανδία, περνώντας από τη Νορβηγία, και κατά την παραμονή τους στη χώρα, αισθάνθηκαν αδιαθεσία με συμπτώματα γρίπης. Έτσι, υποβλήθηκαν σε εξετάσεις, οι οποίες έχουν σταλεί σε εργαστήριο στο Ελσίνκι για περαιτέρω ανάλυση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα προκαταρκτικά αποτελέσματα αναμένεται να γίνουν γνωστά το μεσημέρι ή νωρίς σήμερα το απόγευμα (τοπική ώρα)

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μέχρι στιγμής τα κρούσματα του νέου κοροναϊού στην Κίνα ξεπερνούν τα 800, ενώ 26 άνθρωποι έχουν πεθάνει (με βάση τις τελευταίες πληροφορίες από το Γαλλικό Πρακτορείο). Μη θανατηφόρα κρούσματα του νέου κοροναϊού έχουν εντοπιστεί στην Ταϊλάνδη, το Βιετνάμ, τη Σιγκαπούρη, την Ιαπωνία, τη Νότια Κορέα, την Ταϊβάν και τις ΗΠΑ, κάτι που ώθησε πολλές αεροπορικές εταιρείες να αναστείλουν τις πτήσεις τους από και προς την Ουχάν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.