Ντόναλντ, οι βόρειες ΗΠΑ λέγονται «Καναδάς» και οι νότιες «Μεξικό»! Just do it!

Το τηλέφωνό του δεν χτυπούσε για μήνες – Μόλις πήγε στο νεκροταφείο κατάλαβε το λόγο

Το τηλέφωνό του δεν χτυπούσε για μήνες – Μόλις πήγε στο νεκροταφείο κατάλαβε το λόγο

Ο Alan Ηattel αναρωτιόταν για 3 με 4 μήνες γιατί κανείς δεν του είχε τηλεφωνήσει. Προσπαθούσε να βγάλει άκρη. Και κατάλαβε ότι αυτό συνέβαινε επειδή ο κόσμος νόμιζε ότι είχε πεθάνει.

Κατηγορεί την πρώην γυναίκα του, αλλά δεν είναι και τόσο σίγουρος. Θεωρεί πως εκείνη ευθύνεται για την ταφόπλακα που έχει το όνομά του στο νεκροταφείο. Μόλις την ανακάλυψε έπαθε σοκ.

Ο 75χρονος δήλωσε «Το τηλέφωνό μου δεν χτυπούσε για τρεις ή τέσσερις μήνες. Είχα μπερδευτεί αλλά τώρα ξέρω γιατί έγινε. Δεν θέλω καν να ταφώ, θέλω να αποτεφρωθώ». Η ταφόπλακα μπήκε χωρίς να το ξέρει στο νεκροταφείο του Φόρφαρ, στην Σκωτία.

Μίλησε με τις τοπικές αρχές και σκοπεύει να την καλύψει. Υποστηρίζει πω η πρώην γυναίκα του αγόρασε το σημείο, ώστε να ταφούν μαζί. «Ποτέ δεν είπα ότι θέλω να ταφώ με την πρώην γυναίκα μου. Έχουμε χωρίσει εδώ και 26 χρόνια. Το να ανακαλύπτεις την ταφόπλακά σου στο νεκροταφείο δεν είναι κάτι που συμβαίνει κάθε μέρα».

Οι αρχές είπαν πως δεν μπορούν να αποκαλύψουν ποιος το έκανε ή ποιος αγόρασε το σημείο. Πάντως, το σοκ του Hattel όταν ανακάλυψε τυχαία τον ίδιο του τον τάφο, πρέπει να ήταν μεγάλο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.