
Με τραγικό τρόπο έχασε την ζωή του ένα βρέφος 8 μηνών, καθώς πέθανε από τις αναθυμιάσεις που προκάλεσε η αποπαρασίτωση που έκανε ο γείτονάς του!
Το περιστατικό συνέβη στην πόλη Shymkent του Καζακστάν, με το μικρό αγγελλούδι να χάνει την ζωή του από το δηλητηριώδες αέριο που εισέπνευσε.
Η Guzal έπεσε θύμα του ανεύθυνου γείτονά του, ο οποίος ψέκασε με δηλητήριο το διαμέρισμά του και στην συνέχεια έφυγε, χωρίς να ειδοποιήσει τους άλλους ένοικους.

Χαροπαλεύουν επίσης άλλα δυο παιδάκια, 3 και 5 ετών, που επίσης εισέπνευσαν το δηλητηριώδες αέριο.
Ο γείτονας, ο οποίος έχει συλληφθεί, αφού έριξε τα χημικά έφυγε. Η οικογένεια της άτυχης Guzal την επόμενη ημέρα δεν ένιωθε καλά. Η Guzal εξέπνευσε στην εντατική ενώ τα άλλα δυο παιδιά, τα οποία φαίνεται πως ήταν αδερφάκια του, χωρίς να έχει επιβεβαιωθεί, έκαναν εμετό με αίμα.

Οι Αρχές πραγματοποιούν έρευνα για να διελευκάνουν τα αίτια της τραγωδίας.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.