ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ηρωίδα μάνα: Πέθανε για να προστατεύσει τα παιδιά της – Καθυστέρησε την θεραπεία της για τον καρκίνο

Ηρωίδα μάνα: Πέθανε για να προστατεύσει τα παιδιά της – Καθυστέρησε την θεραπεία της για τον καρκίνο

Μια ηρωίδα μητέρα από το Κάνσας πέθανε για τα παιδιά της. Η 32χρονη Ντάνιελ Ντικ από το Κάνσας αποφάσισε να καθυστερήσει τη θεραπεία της για τον καρκίνο, ώστε να προστατεύσει τα δύο αγέννητα παιδιά της.

Η Ντανιέλ, ήδη μητέρα ενός κοριτσιού, τον Δεκέμβριο του 2016 έμεινε δεύτερη φορά έγκυος, αυτή τη φορά με δίδυμα, όμως στην αρχή της εγκυμοσύνης άρχισε να υποφέρει από έντονους πονοκεφάλους.

Το απέδωσε σε συμπτώματα της κύησης, όταν κάποια στιγμή επιδεινώθηκε σε βαθμό που δεν μπορούσε να αρθρώσει πάνω από τρεις λέξεις μαζί. Στη 17η εβδομάδα εγκυμοσύνης, οι εξετάσεις έδειξαν τι προκαλεί τους πονοκεφάλους της. Το 2011, η Ντανιέλ είχε προχωρήσει στην αφαίρεση ενός μελανώματος, υποβλήθηκε σε θεραπεία και θεωρούνταν ότι είχε απαλλαγεί από τον καρκίνο.

Έμεινε έγκυος το 2015 και γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι, την Τέιλορ. Όμως τώρα, πέντε χρόνια μετά το μελάνωμα είχε επιστρέψει, αυτή τη φορά κάνοντας μετάσταση στον εγκέφαλο και στην κοιλιακή χώρα ως καρκίνος τέταρτου σταδίου.

Με χειρουργική επέμβαση, οι γιατροί αφαίρεσαν από την γυναίκα τρεις όγκους από τον εγκέφαλο και δύο από την κοιλιακή χώρα, όμως χρειαζόταν περαιτέρω θεραπεία με ακτινοβολία και χημειοθεραπεία άμεσα. Όμως η Ντανιέλ γνωρίζοντας ότι με τη θεραπεία τα αγέννητα μωρά της δεν θα επιζούσαν, αρνήθηκε και αποφάσισε πρώτα να τα φέρει στον κόσμο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η γυναίκα τον Ιούλιο του 2017, γέννησε δύο υγιέστατα παιδιά, τον Κόλμπι και την Ρίγκαν και αμέσως μετά οι γιατροί ξεκίνησαν εντατική αγωγή, όμως ήταν ήδη αργά. Ο καρκίνος είχε ήδη προχωρήσει στη σπονδυλική της στήλη και είχε μεγαλώσει στον εγκέφαλο Μετά από δέκα μήνες πέθανε στο νοσοκομείο στο Χιούστον, περιτριγυρισμένη από την οικογένειά της, σε ηλικία μόλις 32 ετών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.