ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Χ. Μουμπάρακ: Στην εντατική ο έκπτωτος Πρόεδρος της Αιγύπτου

Χ. Μουμπάρακ: Στην εντατική ο έκπτωτος Πρόεδρος της Αιγύπτου

Ο έκπτωτος Πρόεδρος της Αιγύπτου Χόσνι Μουμπάρακ νοσηλεύεται σε μονάδα εντατική θεραπείας σύμφωνα με όσα είπε ο γιος του Αλαά Μουμπάρακ, μέσω Twitter.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ του αιγυπτιακού Τύπου, ο 91χρονος Μουμπάρακ υπέστη εγχείρηση στις 24 Ιανουαρίου, με τη μετεγχειριτική του κατάσταση να θεωρείται τότε «σταθερή», χωρίς όμως να δίνονται άλλες λεπτομέρειες από το οικογενειακό του περιβάλλον.

Σε μήνυμά του, όμως, μέσω Twitter, ο γιος του Αλαά τονίζει ότι ο Χόσνι Μουμπάρακ παραμένει ακόμη και σήμερα σε μονάδα εντατικής θεραπείας.

Όπως γράφει η «Αλ Αχράμ», «ο Μουμπάρακ εκδιώχθηκε από μία λαϊκή εξέγερση που ξεκίνησε τον Ιανουάριο του 2011. Ο Μουμπάρακ κυβέρνησε την Αίγυπτο αυταρχικά από το 1981 έως τις 11 Φεβρουαρίου 2011».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Χθες, Σάββατο, το Ποινικό Δικαστήριο του Καΐρου απήλλαξε τους γιους του, Αλαά και Γκαμάλ Μουμπάρακ, από τις κατηγορίες τους στην υπόθεση «χειραγώγησης του Χρηματιστηρίου».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.