
Η Γαλλία θα ξεκινήσει να μειώνει σταδιακά από σήμερα τα δρομολόγια μεταξύ των πόλεων στις αεροπορικές, σιδηροδρομικές συγκοινωνίες και στα λεωφορεία, προκειμένου να αποτρέψει τη διασπορά του νέου κορονοϊού, ανακοίνωσαν σήμερα δύο υπουργοί της γαλλικής κυβέρνησης.
Σε μια κοινή συνέντευξη τύπου που παραχώρησαν η υπουργός Οικολογικής Μετάβασης Ελιζαμπέτ Μπορν και ο υπουργός Μεταφορών Ζαν Μπαπτίστ Ντζεμπαρί, επισημάνθηκε ότι τα δρομολόγια του μετρό στις πόλεις θα συνεχιστούν κανονικά.
Πρέπει να περιορίσουμε τις μετακινήσεις μας όσο το δυνατόν περισσότερο. Οι μετακινήσεις μεγάλων αποστάσεων πρέπει να περιοριστούν στις απολύτως απαραίτητες για να μπει φρένο στην εξάπλωση του ιού” κι επιπλέον “όλος ο κόσμος να μπορεί να επιστρέψει στο σπίτι του” και να μην “υπάρξει απότομη διακοπή”, επισήμανε η Μπορν, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.