ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ο γιος του Λορένθο Σανθ διέψευσε ότι εξαφανίστηκε η σορός του πατέρα του

Ο γιος του Λορένθο Σανθ διέψευσε ότι εξαφανίστηκε η σορός του πατέρα του

Διευκρινίσεις σχετικά με τις πληροφορίες που διακινήθηκαν στον ισπανικό Τύπο περί εξαφάνισης της σορού του πρώην προέδρου της Ρεάλ Μαδρίτης, Λορένθο Σανθ έδωσε ο γιος του Φερνάντο.

Ο Φερνάντο Σανθ, γιος του πρώην προέδρου της Ρεάλ που πέθανε από κορωνοϊό την προηγούμενη εβδομάδα διέψευσε, μέσω ανάρτησής του στο twitter, ότι η σορός του πατέρα του εξαφανίστηκε.

«Σε απάντηση των λανθασμένων πληροφοριών περί καταγγελίας από εμένα για μια φερόμενη εξαφάνιση της σορού του πατέρα μου, θέλω να διευκρινίσω ότι το μόνο που είπα είναι ότι δεν γνωρίζαμε αν είχε αποτεφρωθεί ή όχι. Κι αυτό γιατί το αποτεφρωτηρίο είχε γεμίσει και θα μας ενημέρωναν για την καύση. Όχι όμως ότι δεν ξέραμε πού ήταν», έγραψε στο twitter ο Φερνάντο Σανθ για να επανέλθει λίγο αργότερα με νέα ανάρτηση:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Το να ισχυρίζονται κάποιοι τόσο ανόητα πράγματα είναι πολύ σοβαρό. Ειδικά όταν εγώ και η οικογένεια μου έχουμε πει κάτι εντελώς διαφορετικό. “Δεν έχει αποτεφρωθεί ακόμη και δεν ξέρουμε πότε αυτό θα συμβεί γιατί το αποτεφρωτήριο είναι γεμάτο”. Το να μιλούν κάποιοι για χαμένη σορό είναι ντροπή!».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.