ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Πέθανε γιατρός που νόσησε και προσπάθησε να θεραπευτεί μόνος του από τον κορωνοϊό

Πέθανε γιατρός που νόσησε και προσπάθησε να θεραπευτεί μόνος του από τον κορωνοϊό

Ένας γιατρός στο Ουζμπεκιστάν πέθανε σήμερα καθώς προσπάθησε να αντιμετωπίσει τον κορονοϊό, από τον οποίο είχε μολυνθεί και το είχε κρατήσει κρυφό.

Συμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας στο Ουζμπεκιστάν ο 39χρονος είχε έρθει σε επαφή με τον Ουζμπέκο “ασθενή μηδέν”, που φαίνεται ότι τον μόλυνε με τον κορονοϊό.

Ο γιατρός εισήχθη στο νοσοκομείο στις 26 Μαρτίου σε σοβαρή κατάσταση και πέθανε δύο ημέρες αργότερα και είναι ο δεύτερος που έχει πεθάνει από κορονοϊό στη χώρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το Ουζμπεκιστάν έχει επιβεβαιώσει 104 κρούσματα του ιού, έχει θέσει σε κατάσταση αποκλεισμού όλες τις επαρχίες του και έχει απαγορεύσει στους πολίτες να βγαίνουν από τα σπίτια τους, εκτός αν πρόκειται να πάνε στις δουλειές τους ή να κάνουν αγορές προϊόντων πρώτης ανάγκης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.