Απόφοιτος του «τίποτα» στην κυβέρνηση του «μηδέν»...

Έντι Ράμα: Γονάτισε μπροστά στην Ιταλίδα πρωθυπουργό Τζ.Μελόνι (βίντεο)

«Το κάνει απλώς για να φτάσει το ύψος μου», σχολίασε με χιούμορ η Τζ.Μελόνι

Έντι Ράμα: Γονάτισε μπροστά στην Ιταλίδα πρωθυπουργό Τζ.Μελόνι (βίντεο)

Το χειροφίλημα, κατά γενική ομολογία, είναι μια ένδειξη ευγένειας και σεβασμού προς μια γυναίκα. Αντίθετα, η εικόνα κάποιου να γονατίζει μπροστά σε ένα δημόσιο πρόσωπο δεν είναι συνηθισμένη, ιδιαίτερα όταν αυτό δεν ανήκει σε βασιλική οικογένεια και η κίνηση δεν σχετίζεται με τελετουργικά της αυλής.

Ωστόσο, στην περίπτωση του πρωθυπουργού της Αλβανίας, Έντι Ράμα, τα δεδομένα φαίνεται να αλλάζουν, ειδικά όταν επισκέπτεται τη Ρώμη και το Palazzo Chigi για να συναντήσει την Ιταλίδα πρωθυπουργό, Τζόρτζια Μελόνι.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giorgia Meloni (@giorgiameloni)

Υπενθυμίζεται ότι τον Μάιο του 2025, στη Σύνοδο Κορυφής που πραγματοποιήθηκε στα Τίρανα, ο Έντι Ράμα είχε υποδεχθεί την Τζόρτζια Μελόνι γονατίζοντας μπροστά της.

Καθώς η Ιταλίδα πρωθυπουργός περπατούσε στο κόκκινο χαλί, ο Αλβανός ηγέτης άφησε την ομπρέλα που κρατούσε και έσκυψε μπροστά της σε μια ασυνήθιστη χειρονομία.

Η Μελόνι, απευθυνόμενη στους δημοσιογράφους με χιουμοριστική διάθεση, σχολίασε: «Το κάνει απλώς για να φτάσει το ύψος μου».

Στις 15 Ιανουαρίου 2025, ο Αλβανός πρωθυπουργός προσέφερε στην Ιταλίδα ομόλογό του ένα φουλάρι ως δώρο για τα γενέθλιά της, κατά τη διάρκεια της Παγκόσμιας Συνόδου για την Ενέργεια του Μέλλοντος στο Άμπου Ντάμπι. Για να της το παραδώσει, γονάτισε μπροστά της και τραγούδησε το «tanti auguri» (χρόνια πολλά).

Όπως εξήγησε ο ίδιος, το φουλάρι ήταν δημιουργία Ιταλού σχεδιαστή που ζει πλέον στην Αλβανία.

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.