ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ισπανία: Στα όριά τους δυνάμεις ασφαλείας και πολίτες λόγω κορωνοϊού (βίντεο)

Ισπανία: Στα όριά τους δυνάμεις ασφαλείας και πολίτες λόγω κορωνοϊού (βίντεο)

Βίντεο από την Ισπανία που ήρθε στη δημοσιότητα , δείχνει ξυλοδαρμό πολίτη που έσπασε την καραντίνα από αστυνομικούς.

Αυτό δεν είναι ένα μεμονωμένο περιστατικό, καθώς οι συγκρούσεις μεταξύ πολιτών και δυνάμεων ασφαλείας είναι συχνό φαινόμενο στα νότια της χώρας, αφού η παρατεταμένη περίοδος καραντίνας χωρίς ορατά αποτελέσματα έχει δημιουργήσει εκνευρισμό στην κοινωνία.

Ο κορωνοϊός στην Ισπανία έχει πλήξει ένα πολύ μεγάλο μέρος του πληθυσμού με αποτέλεσμα τα μέτρα να είναι πολύ αυστηρά.

Ένα παράδειγμα αποτελεί και ο μοτοσικλετιστής στο παρακάτω βίντεο, ο οποίος παραβίασε την απαγόρευση κυκλοφορίας και βγήκε εκτός εαυτού, μιας και πιάστηκε στα χε΄ρια με τους αστυνομικούς που τον πλησίασαν επιθετικά για έλεγχο.

Το αποτέλεσμα ήταν τα όργανα της τάξης να τον τραβήξουν και να τον πετάξουν στο έδαφος (μαζί με την μοτοσικλέτα του) και να τον ακινητοποιήσουν. Παρόλ’ αυτά, ο αναβάτης προσπάθησε πάλι να αντισταθεί χωρίς όμως επιτυχία.

Να σημειώσουμε ότι η Ισπανία βρίσκεται σε πολύ κακή κατάσταση, μιας και έχουν σημειωθεί περίπου 80.000 κρούσματα κορωνοϊού και 6.528 άτομα έχουν χάσει τη ζωή τους, τα κρούσματα αυξάνονται συνεχώς παρά τα «δρακόντια» μέτρα, κάτι που έχει προκαλέσει τον εκνευρισμό των πολιτών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.