Ιταλός νοσηλευτής: «Στραγγάλισα τη φίλη μου γιατί με κόλλησε κορωνοϊό»

Ιταλός νοσηλευτής: «Στραγγάλισα τη φίλη μου γιατί με κόλλησε κορωνοϊό»

Ο κορωνοϊός έχει δημιουργήσει παράνοια σε ολόκληρο τον κόσμο, ειδικά στην Ιταλία όπου νεκροί και κρούσματα έχουν αυξηθεί ιδιαίτερα. Ένας Ιταλός νοσηλευτής που ισχυρίστηκε ότι η γιατρός φίλη του τον κόλλησε κορωνοϊό, την στραγγάλισε σε μία έκρηξη οργής, όπως αναφέρει έκθεση.

Ο Antonio De Pace, 28 ετών, κάλεσε την αστυνομία την Τρίτη και ομολόγησε ότι σκότωσε την σύντροφό του, Lorena Quaranta, λόγω της μόλυνσης, όπως αναφέρουν τοπικά Μέσα.

Η αστυνομία έφθασε στο διαμέρισμά τους και βρήκε την 27χρονη Quaranta νεκρή και τον De Pace στο έδαφος με σημάδια από κόψιμο στους καρπούς των χεριών. «Την σκότωσα γιατί με κόλλησε τον κορωνοϊό», δήλωσε στην αστυνομία ο De Pace αφού τέθηκε υπό κράτηση.

Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις από τεστ ωστόσο De Pace και Quaranta βρέθηκαν αρνητικοί στον κορωνοϊό. Οι εισαγγελείς μάλιστα χαρακτήρισαν τους ισχυρισμούς του De Pace «ανοησίες», όπως αναφέρει το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων Adnkronos.

Το ζευγάρι εργαζόταν μαζί σε νοσοκομείο της Σικελίας δίνοντας μάχη ενάντια στην πανδημία του κορωνοϊού.

Όπως αναφέρει η Sun, στο ίδιο νοσοκομείο μεταφέρθηκε επειγόντως ο De Pace και οι συνάδελφοί της Lorena κατάφεραν να του σώσουν τη ζωή.

Τις μέρες που προηγήθηκαν του θανάτου της, η Quaranta ήταν ενεργή στην προσωπική της σελίδα στο Facebook σχολιάζοντας τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει το ιατρικό προσωπικό στην Ιταλία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Τώρα περισσότερο από ποτέ, πρέπει να επιδεικνύουμε ευθύνη και αγάπη για τη ζωή. Πρέπει να δείχνετε σεβασμό στους εαυτούς σας, τις οικογένειές σας και τη χώρα», φέρεται να έγραψε. «Πρέπει να σκέφτεστε και να θυμάστε αυτούς που αφιερώνουν τις ζωές τους καθημερινά στη φροντίδα των αρρώστων μας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.