
Η επανεμφάνιση τοπικών εστιών μόλυνσης από τον κορωνοϊό στην Κίνα τις τελευταίες ημέρες δείχνει ότι τα μέτρα για την αντιμετώπιση της επιδημίας δεν μπορούν να χαλαρώσουν ακόμη.
Ενώ οι προσπάθειες πρόληψης και ελέγχου έχουν εξομαλυνθεί, αυτό δεν σημαίνει ότι μπορούν να χαλαρώσουν, δήλωσε ο εκπρόσωπος της Εθνικής Επιτροπής Υγείας Μι Φενγκ κατά την διάρκεια συνέντευξης Τύπου.
Στην πόλη Ουχάν, επίκεντρο της επιδημίας Covid-19 εντοπίσθηκε η πρώτη εστία μόλυνσης μετά την επιβολή lockdown στην πόλη, το οποίο ήρθη πριν από έναν μήνα.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.