Εγώ σας το είπα: Η Βενεζουέλα δεν θα τελειώσει εύκολα όπως ο Παναμάς το 1989...

Η Ιταλία αναζητάει 60.000 εθελοντές για… να βοηθήσουν στην τήρηση των αποστάσεων ασφαλείας

Η Ιταλία αναζητάει 60.000 εθελοντές για… να βοηθήσουν στην τήρηση των αποστάσεων ασφαλείας

Για… «ειδική αποστολή» αναζητάει η ιταλική κυβέρνηση 60.000 εθελοντές, ώστε να βοηθήσουν στην τήρηση των αποστάσεων ασφαλείας που υπάρχουν στους δημόσιους χώρους.

Την επιλογή των εθελοντών θα αναλάβει η Πολιτική Προστασία της χώρας και η πρόσκληση απευθύνεται κυρίως στους πολίτες που βρίσκονται στο Ταμείο Ανεργίας ή λαμβάνουν οικονομικά βοηθήματα από το δημόσιο.

Οι εθελοντές θα βοηθούν ηλικιωμένους και άτομα με ειδικές ανάγκες και θα πρέπει να συμβάλλουν κυρίως στην τήρηση των αποστάσεων ασφαλείας σε πόλεις και μικρά και μεγάλα θέρετρα της Ιταλίας, ώστε να αποφεύγονται-κατά το δυνατόν- οι επικίνδυνοι συνωστισμοί που παρατηρήθηκαν τις τελευταίες ημέρες.

«Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή , όσοι πολίτες το επιθυμούν, πρέπει να δώσουν ένα χέρι βοήθειας στην χώρα μας», δήλωσε ο Φραντσέσκο Μπότσια, υπουργός Περιφερειακών Θεμάτων της κυβέρνησης του Τζουζέπε Κόντε. «Στην κρίσιμη αυτή φάση, στην οποία προσπαθούμε να συνυπάρξουμε με τον ιό, αναθέτουμε την προστασία των πόλεών μας και στους εθελοντές», συμπλήρωσε ο Αντόνιο Ντεκάρο, πρόεδρος της Ένωσης Ιταλικών Δήμων και δήμαρχος του Μπάρι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
defencenet.ru
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.