Να δημιουργηθούν λόχοι Ρομά καταδρομέων! «Για πλάκα» θα μπούμε στην Πόλη!

H αστυνομία του Λονδίνου παίρνει δραστικά μέτρα κατά των παράνομων πάρτυ

H αστυνομία του Λονδίνου παίρνει δραστικά μέτρα κατά των παράνομων πάρτυ

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pronews.gr στην Google

Τα παράνομα υπαίθρια πάρτι δεν έχουν θέση στο Λονδίνο και ειδικότερα κατά την πρώτη περίοδο μετά τον κορωνοϊό, με την επικεφαλή της αστυνομίας της βρετανικής πρωτεύουσας να ανακοινώνει αυστηρά μέτρα από τώρα και στο εξής.

Η Βρετανία έχει ξεκινήσει να χαλαρώνει τους περιορισμούς λόγω του κορονοϊού, η αστυνομία κλήθηκε να αντιμετωπίσει πολλά περιστατικά με παράνομα πάρτυ σε όλη την χώρα με πλήθος κόσμου να αψηφά τις οδηγίες προστασίας που προβλέπουν ότι μόνο ομάδες έως έξι ατόμων επιτρέπεται να συναθροίζονται σε εξωτερικούς χώρους.

«Έχει ζέστη, κάποιοι έχουν πιει υπερβολικά, άλλοι είναι απλά οργισμένοι και επιθετικοί και κάποιοι είναι βίαιοι. Οι εκδηλώσεις αυτές ήταν παράνομες και δεν θα έπρεπε να έχουν οργανωθεί. Θα πάμε και θα τις διαλύσουμε».

Στη διάρκεια της νύχτας, Βρετανοί αστυνομικοί δέχτηκαν επίθεση όταν επιχείρησαν να διαλύσουν ένα παράνομο πάρτυ, στο δυτικό Λονδίνο, στο δεύτερο ανάλογο περιστατικό μέσα σε δύο ημέρες.

Σύμφωνα με την αστυνομία, άνδρες του Σώματος επιχείρησαν να διαλύσουν μια συγκέντρωση με μουσική που είχε οργανωθεί χωρίς να έχει λάβει άδεια από τις αρχές, κοντά στο Κόλβιλ Γκάρντενς του δυτικού Λονδίνου.

«Αντικείμενα εκτοξεύτηκαν προς τους αστυνομικούς που απομάκρυναν το πλήθος. Η βία δεν θα γίνει ανεκτή», ανακοίνωσε η αστυνομία.

Την προηγούμενη νύχτα 22 αστυνομικοί τραυματίστηκαν στη διάρκεια επεισοδίων που ξέσπασαν με πλήθος το οποίο μετείχε σε μουσική εκδήλωση που γινόταν σε δρόμο στην περιοχή Μπρίξτον του νοτίου Λονδίνου και δεν είχε λάβει την έγκριση των αρχών.

Η αστυνομία του Λονδίνου δήλωσε ότι εκλήθη να επέμβει στη μουσική εκδήλωση και ότι το πλήθος που είχε συγκεντρωθεί αντέδρασε στους αστυνομικούς που μετέβησαν εκεί.

«Έχουμε δει πολυάριθμους ανθρώπους να αψηφούν πλήρως τους υγειονομικούς κανόνες δείχνοντας ότι δεν ενδιαφέρονται καθόλου για την υγεία των ίδιων και των οικογένειών τους θέλοντας να κάνουν μεγάλα πάρτυ. Γνωρίζουμε ότι έπειτα από τους περιορισμούς μηνών οι άνθρωποι είναι σε απόγνωση και θέλουν να συμμετάσχουν σε συγκεντρώσεις, αλλά αυτά τα παράνομα πάρτυ είναι σαφώς ανεπίτρεπτα», δήλωσε σήμερα στο Sky News ο υπουργός Περιβάλλοντος Τζορτζ Γιούστις.

Χθες Πέμπτη, οι αρχές του Μπόρνμουθ, μιας παραθαλάσσιας πόλης στη νότια Αγγλία, κατακλύστηκαν από πολλές χιλιάδες λουόμενους καθώς η χθεσινή ήταν η πιο ζεστή ημέρα του χρόνου, μέχρι σήμερα.

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.