Να δημιουργηθούν λόχοι Ρομά καταδρομέων! «Για πλάκα» θα μπούμε στην Πόλη!

Μη σου τύχει: Ινδός βρήκε ετοιμόγεννη οχιά στο μπάνιο του (βίντεο)

Μη σου τύχει: Ινδός βρήκε ετοιμόγεννη οχιά στο μπάνιο του (βίντεο)

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pronews.gr στην Google

Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε έναν Ινδό χωρικό, όταν μπήκε στο μπάνιο του σπιτιού του και βρέθηκε αντιμέτωπος με μια ετοιμόγεννη οχιά.

Το δηλητηριώδες φίδι απομακρύνθηκε προσωρινά από τον άνδρα, ο οποίος εν συνεχεία κάλεσε έναν ειδικό διασώστη φιδιών, το λοχαγό Μουράλι της Δασικής Υπηρεσίας, για να το μεταφέρει με ασφάλεια στο δάσος.

Ωστόσο, το ερπετό ήταν… βιαστικό και δεν περίμενε να επιστρέψει στο φυσικό του περιβάλλον. Το αποτέλεσμα ήταν, όσο ήταν μες στην τσάντα του λοχαγού, να γεννήσει 35 οχιές. Να διευκρινίσουμε πως, εν αντιθέσει με άλλα είδη φιδιών, η οχιά του Ράσελ κάνει αβγά που εκκολάπτονται μέσα της.

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.