ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μ. Κ.Λετούρνο: Πέθανε η πρώην δασκάλα που είχε σχέση με μαθητή της, τον παντρεύτηκε και έκανε τα παιδιά του

Μ. Κ.Λετούρνο: Πέθανε η πρώην δασκάλα που είχε σχέση με μαθητή της, τον παντρεύτηκε και έκανε τα παιδιά του

Πέθανε σε ηλικία 58 ετών η πρώην δασκάλα, Μέρι Κέι Λετούρνο. Είχε γίνει γνωστή για τη σεξουαλική σχέση που είχε με μαθητή της όταν αυτός ήταν 12-13 ετών. Τότε είχε κατηγορηθεί για βιασμό. Μάλιστα η δασκάλα έκανε τα παιδιά του, ενώ όταν τελικά βγήκε από τη φυλακή τον παντρεύτηκε.

Ο δικηγόρος που είχε εκπροσωπήσει την πρώην εκπαιδευτικό στην υπόθεση που είχε σοκάρει την Αμερική δήλωσε ότι η Λετούρνο έδινε μάχη τους τελευταίους μήνες με καρκίνο στο στάδιο 4. «Το περιμέναμε αλλά πρόκειται σίγουρα για ένα θλιβερό γεγονός. Ήταν καλός άνθρωπος», είπε ο Ντέιβιντ Γκέρκε στο KOMO-TV.

Το καλοκαίρι του 1996 η Λετούρνο ήταν μια 34χρονη παντρεμένη δασκάλα, μητέρα τεσσάρων παιδιών, που ζούσε και εργαζόταν στο Σιάτλ. Η ζωή της όμως πήρε μια πολύ διαφορετική τροπή όταν η σχέση που είχε συνάψει με τον μαθητή Βίλι Φουαλάου πέρασε από το πλατωνικό στάδιο στο… σεξουαλικό. Στις 19 Ιουνίου της ίδιας χρονιάς, η αστυνομία τους έπιασε σε ένα μίνι βαν παρκαρισμένο στην μικρή πόλη Ντε Μόιν Μαρίνα. Αρχικά η Λετούρνο έσπευσε να διαβεβαιώσει τους αστυνομικούς ότι ο συνοδός της ήταν 18 ετών, κινώντας τις υποψίες τους ότι επρόκειτο για κάποιο ερωτικό ραντεβού. Όταν όμως οδηγήθηκαν στο τμήμα, η Λετούρνο και ο Φουαλάου αρνήθηκαν ότι «αγγίζονταν» μέσα στο όχημα. Η εκπαιδευτικός ισχυρίστηκε ότι έκανε μπέιμπι σίτινγκ στο αγόρι στο σπίτι της και αναγκάστηκαν να βγουν έξω βόλτα επειδή τσακώθηκε με τον σύζυγό της.

Δύο μήνες μετά το συμβάν, σύμφωνα με τη New York Post, η Λετούρνο έμεινε έγκυος με το παιδί του ανήλικου. Το 1997, η πρώην εκπαιδευτικός ομολόγησε τον βιασμό του αγοριού.

Η κόρη τους Όντρει γεννήθηκε τον Μάιο της ίδιας χρονιάς, ενώ η Λετούρνο περίμενε την ανακοίνωση της ποινής της.

Μετά από συμφωνία που έκλεισε με τις Αρχές, η ποινή της πρώην δασκάλας μειώθηκε σε μόλις έξι μήνες, όμως δύο εβδομάδες μετά την απελευθέρωσή της συνελήφθη να κάνει ξανά σεξ με τον έφηβο σε ένα αυτοκίνητο και οδηγήθηκε ξανά στη φυλακή. Η Λετουρνό είχε προλάβει όμως να μείνει έγκυος στο δεύτερο παιδί της. Η μικρή Τζόρτζια γεννήθηκε μέσα στη φυλακή και την ανατροφή της – όπως και εκείνη της αδελφής της – ανέλαβε η μητέρα του Φουαλάου, μέχρι την απελευθέρωση της Λετούρνο από τη φυλακή επτά χρόνια μετά!

Η Λετούρνο και ο Φουαλάου παντρεύτηκαν τον Μάιο του 2005, στην πόλη Γούντινβιλ. Το ζευγάρι χαρακτήριζε πάντα τη σχέση του ως μια ιστορία έρωτα, και μάλιστα είχαν γράψει ένα βιβλίο μαζί με τίτλο «Το μόνο έγκλημα, η αγάπη». Ωστόσο ο γάμος τους δεν έμελε να κρατήσει μέχρι το τέλος της ζωής τους, και το ζευγάρι πήρε διαζύγιο πέρυσι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κατά τη διάρκεια του γάμου τους, ο Φουαλάου επέμενε ότι δεν έβλεπε τον εαυτό του ως θύμα ενός «σεξουαλικού αρπακτικού». «Δεν είμαι θύμα. Δεν ντρέπομαι που έγινα πατέρας. Δεν ντρέπομαι που ερωτεύτηκα τη Μέρι Κέι».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.