Ισραήλ: Επανέρχονται τα μέτρα λόγω αύξησης των κρουσμάτων του κορωνοϊού

Ισραήλ: Επανέρχονται τα μέτρα λόγω αύξησης των κρουσμάτων του κορωνοϊού

Το δεύτερο κύμα του κορωνοϊού φαίνεται ότι χτύπησε το Ισραήλ, καθώς λίγες ημέρες αφότου η χώρα ήρε τους περιορισμούς που είχε επιβάλει υπήρξε αύξηση των κρουσμάτων. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η κυβέρνηση να επαναφέρει τα μέτρα προστασίας των πολιτών.

Από τις αρχές Ιουνίου υπήρξε μια εκ νέου αύξηση των σχετικών κρουσμάτων: μόνο τις τελευταίες επτά ημέρες, η χώρα έχει καταγράψει πάνω από 6.000 νέες μολύνσεις, ενώ την Τετάρτη σημειώθηκαν 1.335 κρούσματα

Έτσι, συνολικά ο αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται πλέον σε 33.557 ενώ οι νεκροί ανέβηκαν στους 346.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ως εκ τούτου, η κυβέρνηση αναγκάστηκε να επιβάλει για δεύτερη φορά περιορισμούς στην καθημερινότητα των πολιτών δημόσια ζωή για δεύτερη φορά στις αρχές της εβδομάδας, συμπεριλαμβανομένου του κλεισίματος σε μπαρ, νυχτερινά κέντρα και γυμναστήρια. Το Ισραήλ απέχει μόλις «ένα βήμα από ένα νέο lockdown», δήλωσε ο πρωθυπουργός Μπέντζαμιν Νετανιάχου αναζωπυρώνοντας το φόβο και την ανησυχία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.