Μάλλον στην Κίνα ήθελαν να αντιγράψουν τον «Κάκαλο», την «Μπουμπού» και τον «Πλαπούτα»...

Ο πρωθυπουργός του Κοσόβου θετικός στον κορωνοϊό

Ο πρωθυπουργός του Κοσόβου θετικός στον κορωνοϊό

Ο πρωθυπουργός του Κοσόβου, Αβντούλα Χότι βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό και θα απομονωθεί για δύο εβδομάδες.

«Δεν έχω συμπτώματα, εκτός από έναν πολύ ήπιο βήχα. Ξεκινώντας απόψε, θα περάσω δύο εβδομάδες σε απομόνωση. Θα εκπληρώσω τις ευθύνες μου από το σπίτι» ανάρτησε ο Χότι στην σελίδα του στο Facebook την Κυριακή.

Σύμφωνα με τις αρχές υγείας της Πρίστινα, έχουν επιβεβαιωθεί συνολικά πάνω από 8.700 κρούσματα κορωνοϊού στο Κοσσυφοπέδιο και ο αριθμός των θανάτων στην αυτοανακηρυγμένη δημοκρατία ανέρχεται σε 249. Περισσότερα από 240 νέες μολύνσεις και πάνω από 12 θάνατοι καταγράφηκαν μονάχα τις τελευταίες 24 ώρες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.