Αυστραλία: Γυναίκα ήρθε σε σεξουαλική επαφή με τον άντρα της υπό το βλέμμα του γιου της

Αυστραλία: Γυναίκα ήρθε σε σεξουαλική επαφή με τον άντρα της υπό το βλέμμα του γιου της

Η Αυστραλή καλλιτέχνης Sally Mustang μέσω δημοσίευσης στο instagram γνωστοποίησε ότι κάνει σεξ με τον σύζυγό της ενώ το παιδί τους βρίσκεται στο δωμάτιο και αναρωτήθηκε γιατί κάτι απόλυτα φυσιολογικό, όπως η σεξουαλική επαφή κατακρίνεται.

Ορισμένοι από τους θαυμαστές της και άλλους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης την επέκριναν, λέγοντάς της ότι είναι «ακατάλληλο» να υποβάλλονται τα παιδιά σε «θέματα ενηλίκων» και η ανάρτηση διαγράφηκε αργότερα.

Η Sally έκτοτε έδωσε μια απάντηση, υποστηρίζοντας ότι είναι «φυσικό» να έρχεται σε επαφή με τον σύζυγό της με το παιδί τους σε κοντινή απόσταση και κινήθηκε για να διευκρινίσει τι εννοούσε με τον «έρωτα που έκανε», όπως ανέφερε η Daily Star.

Είπε στους θαυμαστές της στο Instagram: “Γεια σε όλους, παρακαλώ σημειώστε ότι έχω δουλέψει και μελετήσει πολλά για το σεξ και το σεξουαλικό τραύμα.

Με κανέναν τρόπο, δεν υποβάλω τον γιο μου σε αυτό, οπότε αν είχατε μια σκληρή ιστορία όσον αφορά τη σεξουαλικότητα, λυπάμαι πραγματικά που συνέβη αυτό σε σας και σας στέλνω αγάπη από την καρδιά μου.

Καταλαβαίνω ότι οι ενστάσεις σας θα είναι βαθιές και πιθανώς καταδικαστικές για μένα.

Όταν λέω ότι κάνω έρωτα σημαίνει ότι φιλιέμαι, ότι κάνω μασάζ και ο,τιδήποτε εγώ και ο Μιτς ορίζουμε ως έρωτα μαζί.

«Όταν λέω ότι [ο γιος μου] ήταν παρών, εννοώ επίσης ότι κοιμάται, μετακινήθηκε στην άλλη πλευρά του κρεβατιού. (Αναρωτιέμαι πόσοι άλλοι νέοι γονείς το έχουν κάνει αυτό ;! Φιλιά και αγκαλιές ενώ ο Bub κοιμάται).

«Θα μπορούσε να παίζει στο χαλί με τα παιχνίδια του, ενώ είμαστε μακριά στον καναπέ.

«Το σπίτι μας δεν διαθέτει δωμάτια που δεν είναι συνδεδεμένα, οπότε βασικά είμαστε σε ένα μεγάλο δωμάτιο στο σπίτι μας. (Δεν τον βάζουμε να μας παρακολουθεί καθόλου).

«Αυτό που εννοούσα κατά την ανάρτηση χθες το βράδυ είναι ότι ο ελεύθερος έρωτας πρέπει να μοιράζεται ελεύθερα, πρέπει να φιλάμε και να αγγίζουμε τα αγαπημένα μας πρόσωπα», πρόσθεσε.

Είπε ότι ήλπιζε ότι η ανάρτησή της θα «ενθάρρυνε την ελευθερία» μεταξύ άλλων γονέων, αλλά είπε ότι ζήτησε συγγνώμη αν έβλαψε τα συναισθήματα κάποιου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Sally είπε ότι διέγραψε την ανάρτηση λόγω «κάποιας κακής ενέργειας» και επιθέσεων στην οικογένειά της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.