ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ο Τούρκος Νουσρέτ βιντεοσκοπεί τα οπίσθια πελάτισσας… μέχρι που μπαίνει μέσα ο σύζυγος! (βίντεο)

Ο Τούρκος Νουσρέτ βιντεοσκοπεί τα οπίσθια πελάτισσας… μέχρι που μπαίνει μέσα ο σύζυγος! (βίντεο)

Σε ολόκληρο τον πλανήτη έχει διαδοθεί το βίντεο όπου ο πιο διάσημος Τούρκος χασάπης και ιδιοκτήτης αλυσίδας εστιατορίων, Νουσρέτ Γκιοκτσέ, φαίνεται να βιντεοσκοπεί με το κινητό του τηλέφωνο το… twerking πελάτισσάς του, όταν εισβάλει στο εστιατόριο ο εξαγριωμένος σύζυγος της για να της ζητήσει το λόγο.

Από τον τρόπο που αντιδρά ο Νουσρέτ δείχνει να αιφνιδιάζεται καθώς ο σωματώδης σύζυγος χτυπά με αγριότητα την κεντρική πόρτα ενώ ένας υπάλληλος προσπαθεί να τον εμποδίσει.

Ο εξαγριωμένος άντρας μπαίνει με ορμή στο κατάστημα και επιτίθεται φραστικά εναντίον της συζύγου του…

Να σημειώσουμε ότι το κατάστημα του Νουσρέτ στην Βοστώνη έβαλε λουκέτο, καθώς δεν τηρήθηκαν τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας κατά του κορωνοϊού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο ίδιος ο διάσημος σεφ δεν έδωσε κάποια απάντηση με το νομικό του εκπρόσωπο να δίνει την υπόσχεση ότι θα εναρμονιστεί και θα συνεργαστεί πλήρως με τις Αρχές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.