Ξαναχτύπησε ο Α.Τσίπρας-«δεν υπάρχουν σύνορα στην θάλασσα». Πάρτι κάνουν στο Μαξίμου...

Η Κάμαλα Χάρις αναστέλλει τις μετακινήσεις λόγω κρούσματος κορωνοϊού

Η Κάμαλα Χάρις αναστέλλει τις μετακινήσεις λόγω κρούσματος κορωνοϊού

Την αναστολή των μετακινήσεων της Κάμαλα Χάρις μέχρι την Κυριακή ανακοίνωσε το επιτελείο του Τζο Μπάιντεν, κι ενώ απομένει λίγο περισσότερο από μισός μήνας από τις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ.

Η αναστολή των μετακινήσεων για την υποψήφια αντιπρόεδρο των Δημοκρατικών οφείλεται στον εντοπισμό κρούσματος κορωνοϊού στο περιβάλλον της.

«Για λόγους υπερβολικής σύνεσης και σύμφωνα με τη δέσμευση του προεκλογικού επιτελείου μας για τα πιο υψηλά επίπεδα μέτρων ασφαλείας, ακυρώνουμε τις μετακινήσεις της γερουσιαστού Χάρις έως τις 18 Οκτωβρίου», ανέφερε σε μια ανακοίνωση η Τζεν Ο-Μάλεϊ Ντίλον, αξιωματούχος της εκστρατείας του Δημοκρατικού υποψήφιου για τον Λευκό Οίκο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.