
Την επίσκεψη του Σεργκέι Λαβρόφ στην Ελλάδα μέσα στις επόμενες μέρες, επιβεβαίωσε το μεσημέρι της Πέμπτης η ρωσική κυβέρνηση.
Στη σχετική ενημέρωση προχώρησε η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών, Μαρία Ζαχάροβα, τονίζοντας πως ο Λαβρόφ θα βρεθεί στη χώρα μας στις 26 Οκτωβρίου, σε μια «επίσκεψη εργασίας», κατά την οποία θα συναντηθεί με τον Έλληνα υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Δένδια και τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.
Η επίσκεψη του Λαβρόφ στην Αθήνα, ακολουθεί την προ ημερών ανακοίνωση της ρωσικής πρεσβείας στην Αθήνα ότι η Μόσχα αναγνωρίζει το νόμιμο κατά το Διεθνές Δίκαιο δικαίωμα της Ελλάδας να επεκτείνει τα χωρικά της ύδατα στα 12 μίλια και δείχνει τη διάθεση των δυο χωρών να ενισχύσουν εκ νέου τις σχέσεις τους.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.