ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Οι μάσκες τρελαίνουν τον κόσμο στις ΗΠΑ – Μαχαίρωσε 27 φορές φύλακα καταστήματος επειδή της ζήτησε να φορέσει μάσκα!

Οι μάσκες τρελαίνουν τον κόσμο στις ΗΠΑ – Μαχαίρωσε 27 φορές φύλακα καταστήματος επειδή της ζήτησε να φορέσει μάσκα!

Τρομακτικό σκηνικό βιαιότητας και τρέλας εκτυλίχθηκε στο Σικάγο όταν γυναίκα μαχαίρωσε 27 φορές φύλακα επειδή της ζήτησε να φορέσει μάσκα, ενώ έκανε τις αγορές της σε κατάστημα.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι η αδερφή της γυναίκας, που αρνιόταν να συμμορφωθεί με τα μέτρα, κρατούσε τον φύλακα.

Τα πνεύματα οξύνθηκαν όταν οι δύο γυναίκες κλήθηκαν να φορέσουν μάσκα και να χρησιμοποιήσουν αντισηπτικο χεριών. Τότε ο φύλακας ζήτησε από εκείνες να αποχωρήσουν, μέχρι που οι αδερφές τον έβγαλαν βίντεο από τη στιγμή που έκανε συστάσεις.

Ο αστυνομικός προσπάθησε να πάρει το κινητό, ωστόσο οι γυναίκες προέβαλαν σθεναρή αντίσταση και άρχισαν να τον χτυπούν.

Όσο προχωρούσε η διαμάχη, η 21χρονη Τζέσικα Χιλ έβγαλε μαχαίρι και επιτέθηκε στον φύλακα, ενώ η 18χρονη αδερφή της Γάιλα τον τραβούσε από τα μαλλιά.

Τελικά, ο 32χρονος δέχθηκε μαχαιριές στο στήθος, την πλάτη, τον λαιμό και τους ώμους.

Όταν έπεσε κάτω, οι νεαρές γυναίκες, σε μια ακραία κίνηση επιθετικότητας, τον κλώτσησαν στο κεφάλι. Παρά τα πολλαπλά τραύμκατα, ο φύλακας κατάφερε να κρατήσει στο σημείο τις βίαιες κοπέλες.

Συνελήφθησαν και οι δύο αδερφές, ενώ αντιμετωπίζουν ποινή για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το θύμα έχει διακομιστεί στο νοσοκομείο, με την κατάστασή του να είναι κρίσιμη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.