ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Στην αντεπίθεση ο Ν.Τραμπ – Σχεδιάζει την δημιουργία ψηφιακού καναλιού για να «χτυπήσει» το Fox News

Στην αντεπίθεση ο Ν.Τραμπ – Σχεδιάζει την δημιουργία ψηφιακού καναλιού για να «χτυπήσει» το Fox News

Ο Ντόναλντ Τραμπ ήδη σχεδιάζει τα επόμενα βήματά του για να ανταπεξέλθει στον μιντιακό πόλεμο τον οποίο δέχεται από «εχθρούς» και «φίλους».

Πιο συγκεκριμένα ο Ρεπουμπλικάνος θέλει να ιδρύσει εταιρεία ψηφιακών μέσων επικοινωνίας, για να πλήξει το Fox News.

Το δίκτυο ήταν από τα πρώτα ΜΜΕ που προέβλεψαν ότι η Αριζόνα θα καταλήξει στα «χέρια» του Τζο Μπάιντεν, ενώ είπε ότι ήταν εσφαλμένοι οι ισχυρισμοί του Τραμπ περί νίκης του.

Γεγονός που εξόργισε τον νυν πρόεδρο.

Οι New York Times σε πρόσφατο δημοσίευμα για αναφέρθηκαν στο τι μπορεί να κάνει ο Ντόναλντ Τραμπ φεύγοντας από τον Λευκό Οίκο ανέφερε ότι έχουν γίνει προκαταρκτικές συζητήσεις για την απόκτηση ή τη δημιουργία ενός δικτύου.

Το Axios αναφέρει ότι κάτι τέτοιο θα ήταν δαπανηρό και χρονοβόρο και πως ο Τραμπ σκέφτεται να ανοίξει ψηφιακό κανάλι που θα εκπέμπει online, κάτι που θα απαιτήσει λιγότερα χρήματα και μπορεί να γίνει ταχύτερα.

Πάντως, σύμφωνα με πηγή που επικαλείται το Axios, ο πρόεδρος αναμένεται να δαπανήσει αρκετό χρόνο «χτυπώντας» το Fox. Εξάλλου ο Ντόναλντ Τραμπ ήδη επιτίθεται στο Fox News μέσω Twitter, κατηγορώντας το δίκτυο ότι ξέχασε την «κότα με τα χρυσά αυγά», αναφερόμενος προφανώς στον εαυτό του.

«Η τηλεθέαση του Fox News κατά τη διάρκεια της ημέρας έχει καταρρεύσει απολύτως. Τα σαββατοκύριακα είναι ακόμη χειρότερα. Λυπηρό να το βλέπεις να συμβαίνει, αλλά ξέχασαν τι τους έκανε επιτυχημένος, τι τους έφτασε εδώ. Ξέχασαν την κότα με τα χρυσά αυγά. Η μεγαλύτερη διαφορά ανάμεσα στις εκλογές του 2016 και εκείνες του 2020 ήταν το Fox News», έγραψε στην ανάρτησή του.

Πριν από αυτό, είχε κάνει retweet αρκετές αναρτήσεις υποστηρικτών του, πολλοί από τους οποίους έλεγαν ότι αντί για το Fox θα βασίζονται για την ενημέρωσή τους στο δεξιό καλωδιακό κανάλι Newsmax και την ιστοσελίδα του. Αξίζει να σημειωθεί ότι το βράδυ της Πέμπτης κεντρικό θέμα σε αυτή την ιστοσελίδα ήταν ρεπορτάζ με τίτλο τη δήλωση του γερουσιαστή Τεντ Κρουζ ότι «Τα ΜΜΕ δεν αποφασίζουν για την προεδρία».

Πέρα από τη στάση του Fox News στις εκλογές, τη Δευτέρα ο παρουσιαστής του δικτύου Νιλ Καβούτο έκοψε τη μετάδοση συνέντευξης Τύπου Κάιλι ΜακΈνανι, μόλις η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου είπε: «Θέλουμε να μετρηθεί κάθε νόμιμη ψήφος και να απορριφθεί κάθε παράνομη ψήφος».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Όπα, πιστεύω ότι πρέπει να είμαστε πολύ ξεκάθαροι. Κατηγορεί την άλλη πλευρά ότι καλοδέχεται την απάτη και την παράνομη ψήφο. Αν δεν έχει λεπτομέρειες για να το στηρίξει αυτό, δεν μπορώ να επιτρέψω να συνεχίσουμε να σας το δείχνουμε αυτό», είπε ο Καβούτο από το στούντιο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.