
Το κλείσιμο των δημόσιων σχολείων της Νέας Υόρκης, από αύριο Πέμπτη, ανακοίνωσε ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης Μπιλ ντε Μπλάζιο.
“Ο μέσος όρος του ποσοστού θετικών τεστ τις τελευταίες επτά μέρες στην πόλη της Νέας Υόρκης έφτασε στο όριο του 3%. Δυστυχώς, αυτό σημαίνει ότι τα δημόσια σχολικά κτίρια θα κλείσουν από αύριο, Πέμπτη 19 Νοεμβρίου, σε ένα μέτρο προφύλαξης. Πρέπει να καταπολεμήσουμε το δεύτερο κύμα Covid-19, “είπε ο δήμαρχος στο Twitter.
Δείτε την ανάρτηση
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.