ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Πατέρας ονόμασε το παιδί του… «μάρκετινγκ» γιατί πιστεύει ότι έτσι θα έχει μια ευκολότερη ζωή

Πατέρας ονόμασε το παιδί του… «μάρκετινγκ» γιατί πιστεύει ότι έτσι θα έχει μια ευκολότερη ζωή

Ένας πατέρας από τη Ρωσία έκανε μια ασυνήθιστη επιλογή για το όνομα του νεογέννητου παιδιού του.. το ονόμασε «μάρκετινγκ»!

Ένας κάτοικος της πόλης Πένζα της Ρωσίας ονόμασε τον νεογέννητο γιο του… «μάρκετινγκ», με την ελπίδα ότι αυτό το ιδιαίτερο όνομα θα τον βοηθήσει στη ζωή του.

Σύμφωνα με το κανάλι TelegramBaza, ο πατέρας του μωρού, Ντμίτρι Μπαντσουκόφ, δήλωσε ότι πήρε την απόφαση να ονομάσει το παιδί του «Μάρκετινγκ» λόγω του θαυμασμού του γι’ αυτόν τον οικονομικό κλάδο.

Κατά την άποψή του, ο γιος του, με ένα τέτοιο ασυνήθιστο όνομα, θα είναι σε θέση στο μέλλον να επιτύχει οποιονδήποτε στόχο: Εύκολα θα μπει σε ένα πανεπιστήμιο, εύκολα θα κάνει γνωριμίες με κορίτσια, εύκολα θα βρει μια καλή δουλειά και γενικά θα έχει επιτυχίες!

Αξίζει να σημειωθεί πως οι γονείς του μωρού έχουν ήδη δηλώσει επίσημα το όνομά του στο μητρώο και έχουν λάβει το πιστοποιητικό γέννησης. Εν τω μεταξύ, όπως παραδέχτηκε ο μπαμπάς, οι παππούδες του μωρού δεν ξέρουν ακόμη τίποτα για την απόφαση αυτή.

Σύμφωνα με τη νομοθεσία της Ρωσίας, τα παιδιά έχουν δικαίωμα να αλλάξουν μόνα τους τα ονόματά τους όταν φτάσουν στην ηλικία των 14 ετών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από το 2017, στη Ρωσία ισχύει ο νόμος που απαγορεύει να δίνει κάποιος σε παιδιά ονόματα που περιέχουν υβριστικούς προσδιορισμούς, αριθμούς, σύμβολα, καθώς και ενδείξεις τάξεων και τίτλων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.