
Ο 25χρονος Ζάκερι Γκάλβιν, σε καθημερινή βάση και επί δύο βδομάδες τρομάζει το αφεντικό του, που κάθε φορά ουρλιάζει από τον φόβο του.
Πότε κρύβεται πίσω από γωνίες, πότε βαράει κόρνες και ρίχνει κομφετί ή ντύνεται δεινόσαυρος. Κάθε φορά όμως, το άμοιρο το αφεντικό τρομάζει.
«Το αφεντικό μου πάντα κάπως θυμώνει με τις τρομάρες, αλλά αυτό που δεν βλέπει ο κόσμος είναι αυτός να τρομάζει εμένα» λέει ο νεαρός από το Νιου Χαμσάιρ των ΗΠΑ.
«Το ότι έγινα viral ήταν απίστευτο και με χαροποίησε, γιατί πολλοί διασκέδασαν με τα βίντεο» λέει ο πλακατζής υπάλληλος, που είναι πολύ τυχερός να έχει για αφεντικό έναν τέτοιο καλόκαρδο τύπο με μπόλικο χιούμορ και άπειρη υπομονή.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.