Ένας τσαγκάρης στην Ρουμανία το έριξε στην πλάκα για να μην τον πάρει από κάτω και δημιούργησε παπούτσια σε τεράστια νούμερα που «θα πατήσουν κάτω» το δεύτερο κύμα της πανδημίας.
Ο Γκρίγκορε Λουπ φτιάχνει μπότες μεγέθους 75, ώστε και στο κρύο οι πολίτες να τηρούν τις αποστάσεις. Το κάθε ζευγάρι κοστίζει μόνο 150 ευρώ. «Σε σύγκριση με τα παπούτσια, οι μπότες είναι ψηλότερες, επενδεδυμένες με γούνα και έχουν πιο χοντρές σόλες. Για να φτιαχτούν χρειάζεται τόσο δέρμα όσο για τρία ζευγάρια κανονικά παπούτσια», εξήγησε.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.