Σας έχω πει ότι τα «δωρεάν» ελληνικά όπλα σε Σαουδική Αραβία και Ουκρανία έχουν χρυσοπληρωθεί...

Μητέρα έβγαλε νοκ-άουτ με ομπρέλα νεαρό που έκλεψε το κινητό της κόρης της (βίντεο)

Μητέρα έβγαλε νοκ-άουτ με ομπρέλα νεαρό που έκλεψε το κινητό της κόρης της (βίντεο)

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pronews.gr στην Google

H 50χρονη είδε έναν νεαρό ποδηλάτη να κλέβει το κινητό της κόρης της, τον κυνήγησε και τελικά τον πέτυχε με την ομπρέλα.

Περπατώντας λοιπόν στον κεντρικό δρόμο του Σάο Βισέντε, μία μητέρα, είδε έναν ποδηλάτη να περνάει δίπλα από την κόρη της και να της παίρνει το τηλέφωνο.

Χωρίς να το σκεφτεί ιδιαίτερα και παρά την βροχή, άρχισε να τον κυνηγάει και να φωνάζει, όμως ο δράστης φαίνεται να απομακρύνεται.Μέχρι τη στιγμή που η 50χρονη αποφασίζει να του πετάξει την ομπρέλα, η οποία τελικά τον πέτυχε και τον έριξε κάτω.

Έτσι, βρήκε την ευκαιρία να πάρει πίσω το κινητό, ενώ μετά από χτυπήματα που δέχθηκε, ο δράστης κατάφερε να ξεφύγει.

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.