
Αρκετοί είναι αυτοί που δεν έχουν καταφέρει να πάρουν το δίπλωμα οδήγησης με την πρώτη προσπάθεια, όμως ένας άνδρας στην Αγγλία έσπασε κάθε ρεκόρ.
Αυτό τουλάχιστον δείχνουν τα στοιχεία που δημοσιεύτηκαν μετά από αίτημα της «Select Car Leasing» στην «Freedom of Information» και πραγματικά προκαλούν ερωτηματικά για τις οδηγικές ικανότητες του συγκεκριμένου.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στην Αγγλία για κάθε γραπτή εξέταση, ο υποψήφιος πρέπει να πληρώσει 23 λίρες. Κάτι που σημαίνει οτι ο συγκεκριμένος 42χρονος, ο οποίος βρίσκεται στην πρώτη θέση της λίστας, πλήρωσε 3.643 λίρες συνολικά.
Στην δεύτερη θέση, βρίσκεται μία γυναίκα που διανύει την 4η δεκαετία της ζωής της και χρειάστηκε 117 φορές, ενώ όσον αφορά το πρακτικό κομμάτι, εκεί που ο υποψήφιος καλείται να οδηγήσει δηλαδή, πρώτος είναι ένας 72χρονος που δοκίμασε την τύχη του 43 φορές μέχρι να τα καταφέρει.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.