ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Γυναίκα είδε αυτό το μήνυμα έξω από το σπίτι της και κατάλαβε ότι κινδυνεύει (φωτό)

Γυναίκα είδε αυτό το μήνυμα έξω από το σπίτι της και κατάλαβε ότι κινδυνεύει (φωτό)

Μία ανατριχιαστική ιστορία κάνει τον γύρο του διαδικτύου, καθώς μια γυναίκα ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Tik Tok μία εικόνα από την αυλή του σπιτιού της.

Η Jade βγήκε να πετάξει τα σκουπίδια όταν είδε ότι στον κάδο απορριμμάτων στην αυλή της, ο οποίος είχε καλυφθεί από ένα παχύ στρώμα χιονιού, χαραγμένο ένα περίεργο μήνυμα και συγκεκριμένα δύο αριθμούς.

Το μήνυμα ήταν «1F».

Μην γνωρίζοντας τι σημαίνει, το φωτογράφισε και το ανέβασε στο Tik Tok, ρωτώντας τους διαδικτυακούς φίλους της αν ξέρουν τι είναι.

Όμως οι απαντήσεις που έλαβε, κάτω από το ποστ της, το οποίο έγινε viral, την τρόμαξαν ακόμα πιο πολύ. Σημαίνει, 1 και γυναίκα (1=one, F=female). Ενημερώνουν τους επίδοξους κλέφτες, ότι ζεις μόνη σου.

Άλλος χρήστης έγραψε, «Σε παρακολουθούν, πρόσεχε».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.