Χρόνια Πολλά στις Ηνωμένες Πολιτείες...

Μ.Τζόνσον «κόβει» την κουβέντα για νέο δημοψήφισμα στη Σκωτία: «Άσκοπη η συζήτηση»

Μ.Τζόνσον «κόβει» την κουβέντα για νέο δημοψήφισμα στη Σκωτία: «Άσκοπη η συζήτηση»

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pronews.gr στην Google

Ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον δήλωσε σήμερα ότι οι Σκωτσέζοι εθνικιστές θα πρέπει να σταματήσουν να μιλούν ατέρμονα για ένα δεύτερο δημοψήφισμα για την ανεξαρτησία της περιοχής, υποστηρίζοντας ότι εκείνο που διεξήχθη το 2014 ήταν ένα γεγονός που συμβαίνει μία φορά σε διάστημα μιας γενιάς.

“Δεν θεωρώ ότι το σωστό είναι να συζητάμε ατέρμονα για άλλο ένα δημοψήφισμα, όταν νομίζω ότι αυτό που θέλουν ιδιαίτερα οι κάτοικοι αυτής της χώρας και της Σκωτίας είναι να καταπολεμήσουμε αυτήν την πανδημία”, είπε ο Τζόνσον, ο οποίος επισκέπτεται τη Σκωτία.

“Δεν βλέπω ποιο είναι το όφελος του να χαθούμε σε μια άσκοπη συνταγματική διαμάχη όταν, στο κάτω-κάτω, έγινε ένα δημοψήφισμα στο όχι πολύ μακρινό παρελθόν”, πρόσθεσε.

“Οι ίδιοι άνθρωποι που (….) μιλούν διαρκώς για ένα δεύτερο δημοψήφισμα είπαν πριν από μερικά χρόνια, μόλις το 2014, ότι αυτό ήταν ένα γεγονός που συμβαίνει μία φορά ανά γενιά. Τείνω να συμφωνήσω με αυτά που είπαν την τελευταία φορά”, κατέληξε.

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.