Ακριβώς αυτό έλειπε από την Ελλάδα σήμερα: Η συνταγματική αναθεώρηση. Όλα τα άλλα πάνε «ρολόι»...

Διαδηλωτές στο κέντρο της Μόσχας μετά την απόφαση για Ναβάλνι

Διαδηλωτές στο κέντρο της Μόσχας μετά την απόφαση για Ναβάλνι

Η αστυνομία της Μόσχας έχει προχωρήσει ήδη σε συλλήψεις διαδηλωτών στην πλατεία Μανέζναγια, μετά την απόφαση του δικαστηρίου για ποινή φυλάκισης 3,5 ετών στον Αλεξέι Ναβάλνι.

Στο κέντρο της Μόσχας αρχίζουν και συγκεντρώνονται διαδηλωτές, μετά την απόφαση του δικαστηρίου, βάσει της οποίας επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 3,5 ετών στον Αλεξέι Ναβάλνι.

Το δικαστήριο Simonovsky της Μόσχας αποφάσισε να μετατρέψει την ποινή αναστολής του Ρώσου Ρώσο αντιπολιτευόμενου, σε φυλάκιση 3,5 ετών για παραβίαση των όρων της.

«Το δικαστήριο θεωρεί αποδεκτή την παράσταση της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Φυλακών της Ρωσίας, όπου ζητά την έκτιση ποινή φυλάκισης 3,5 ετών για τον κ. Ναβάλνι», ανέφερε χαρακτηριστικά η εισαγγελέας Ναταλία Ρεπνίκοβα, κατά τη διάρκεια της ανάγνωσης της απόφασης.

Μετά από αυτήν την εξέλιξη, υποστηρικτές του Ναβάλνι, παρά την απαγόρευση των συγκεντρώσεων λόγω κορονοϊού, συγκεντρώνονται στο κέντρο της Μόσχας, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για την απόφαση του δικαστηρίου.

Τα μέτρα ασφαλείας, μάλιστα, στην πλατεία Μανέζναγια ενισχύθηκαν, μετά την προαναγγελία της διαμαρτυρίας μέσω των κοινωνικών δικτύων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.