
Ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν δήλωσε σήμερα το βράδυ πως σε όλους τους Γάλλους πολίτες που επιθυμούν να εμβολιαστούν κατά του νέου κορωνοϊού θα τους προσφερθεί ένα εμβόλιο μέχρι το τέλος του καλοκαιριού.
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο τηλεοπτικό δίκτυο TF1 ο Μακρόν είπε πως επειδή ο ιός εξελίσσεται γρήγορα, οι φαρμακευτικές εταιρείες πρέπει να ξεκινήσουν τώρα να προετοιμάζονται για εμβόλια που θα χρειαστούν αυτόν τον χειμώνα και στις αρχές του επόμενου χρόνου.
Πρόσθεσε πως μέσα στις ερχόμενες εβδομάδες, από τα τέλη Φεβρουαρίου μέχρι τις αρχές Μαρτίου, θα ξεκινήσει η παραγωγή εμβολίων κατά της Covid-19 στην Γαλλία.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.