ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ο Μ.Γκέιτς προμοτάρει ένα παγκόσμιο σύστημα συναγερμού με αφορμή τον κορωνοϊό (βίντεο)

Ο Μ.Γκέιτς προμοτάρει ένα παγκόσμιο σύστημα συναγερμού με αφορμή τον κορωνοϊό (βίντεο)

Ο Μπιλ Γκέιτς ξανά «χτυπά», καθώς με βίντεο που ανέβασε στο Twitter προμοτάει ένα παγκόσμιο σύστημα συναγερμού με αφορμή την πανδημία του κορωνοϊου.

Τον τελευταίο καιρό, εξαιτίας του κορωνοϊού, ακούγονται από αρκετά χείλη απόψεις για μία παγκόσμια διακυβέρνηση. Φυσικά μπροστάρης σε όλα αυτά είναι ο συνιδρυτής της Microsoft, Μπιλ Γκέιτς.

Ο Γκέιτς έχει παίξει μέχρι στιγμής ύποπτο ρόλο στην πανδημία του κορωνοϊού, καθώς ήταν μπροστάρης σχεδόν σε όλα τα αμφιλεγόμενα μέτρα, από τα lockdown και τα πιστοποιητικά εμβολιασμού μέχρι τα εμβόλια mRNA αλλά και mDNA(!), ενώ παράλληλα έβγαλε πολλά δισεκατομμύρια δολάρια.

Στο βίντεο που ανέβασε αναφέρεται σε ένα νέο παγκόσμιο σύστημα προειδοποίησης ασθενειών. Το σύστημα αυτό θα περιλαμβάνει όπως είπε «πλατφόρμες διαγνωστικών δοκιμών» που μάλιστα θα μπορούσαν να τεστάρουν το 20% του πληθυσμού σε εβδομαδιαία βάση. Έκανε λόγο για τη θεραπεία με μονοκλωνικά αντισώματα αλλά και τα εμβόλια τα οποία θα αναπτυχθούν πολύ ταχύτερα.

Παράλληλα τον βλέπουμε στο βίντεο να μετακινεί ανθρώπινες φιγούρες, σαν να παίζει σκάκι ή κάποιο επιτραπέζιο παιχνίδι πάνω στον χάρτη του κόσμου.

Δείτε το βίντεο που ανέβασε:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/BillGates/status/1356374923078369281

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.