ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Γερμανία: Επαναλειτουργία της αγοράς και της κοινωνίας σχεδιάζει η Α.Μέρκελ

Γερμανία: Επαναλειτουργία της αγοράς και της κοινωνίας σχεδιάζει η Α.Μέρκελ

Tην επαναλειτουργία της αγοράς και της κοινωνίας μετά το γενικό lockdown που είναι ακόμη σε ισχύ για τον περιορισμό της πανδημίας του κορωνοϊού σχεδιάζει η κυβέρνηση της Γερμανίας.

«Υπάρχει μια θεμιτή λαχτάρα για άνοιγμα», φέρεται να δήλωσε η Καγκελάριος ‘Ανγκελα Μέρκελ κατά την σημερινή τηλεδιάσκεψη του προεδρείου του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος (CDU), με τον προσωπάρχη της, τον Χέλγκε Μπράουν, να κάνει λόγο για σχέδιο σε τέσσερα στάδια. Όπως επισημαίνει η εφημερίδα BILD, η Καγκελάριος δεν έχει ακόμη δώσει λεπτομέρειες, αλλά ομάδα εργασίας με επικεφαλής τον κ. Μπράουν αναλαμβάνει από αύριο την επεξεργασία του τελικού σχεδίου, ενόψει της επόμενης τηλεδιάσκεψης της Καγκελαρίου με τους Πρωθυπουργούς των κρατιδίων, η οποία έχει προσδιοριστεί για τις 3 Μαρτίου.

Σύμφωνα πάντως με την εφημερίδα, η κυρία Μέρκελ αναφέρθηκε σε τρεις τομείς που πρέπει να ενταχθούν στην στρατηγική ανοίγματος, στις προσωπικές επαφές, στα σχολεία και στις επαγγελματικές σχολές και στα κέντρα αθλητισμού, πολιτισμού και εστίασης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σήμερα πάντως νηπιαγωγεία και δημοτικά σχολεία επαναλειτουργούν σε περιοχές δέκα κρατιδίων, με αυστηρούς κανόνες υγιεινής, λιγότερα παιδιά στην τάξη και παράλληλη τηλεκπαίδευση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.