To είδαμε και αυτό: Ιρλανδές μοναχές αγνόησαν τα περιοριστικά μέτρα για να συμμετάσχουν σε εξορκισμό

To είδαμε και αυτό: Ιρλανδές μοναχές αγνόησαν τα περιοριστικά μέτρα για να συμμετάσχουν σε εξορκισμό

Δύο μοναχές από την Ιρλανδία “έσπασαν” το lockdown και ταξίδεψαν από το Κορκ στο Δουβλίνο για να δώσουν το παρών σε έναν εξορκισμό.

Η πρεσβυτέρα Ειρήνη και η μοναχή Αν Μαρί, καθολικές από μοναστήρι του Κορκ που ανήκουν στο Τάγμα των Αδερφών Καρμελάιτ για το ιερό πρόσωπο του Ιησού συμμετείχαν μαζί με άλλους 70 σε τελετή εξορκισμού για να φύγουν τα δαιμόνια από την Ιρλανδική Βουλή στις 8 Δεκεμβρίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η συγκεκριμένη πράξη έγινε σε μια εποχή που όλη η Ιρλανδία βρισκόταν σε καθολικό lockdown και ήταν απαγορευμένες όλες οι μετακινήσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.