Μ.Νετανιάχου: «Πράγματι το Ιράν ευθυνόταν για την έκρηξη σε ισραηλινό πλοίο στον Κόλπο»

Μ.Νετανιάχου: «Πράγματι το Ιράν ευθυνόταν για την έκρηξη σε ισραηλινό πλοίο στον Κόλπο»

Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ, ο Μπενιαμίν Νετανιάχου, κατηγόρησε το Ιράν για μια έκρηξη σε πλοίο ισραηλινής ιδιοκτησίας στον Κόλπο.

Ωστόσο φάνηκε να αποφεύγει να δώσει ξεκάθαρη απάντηση ερωτηθείς εάν η κυβέρνησή του θα προχωρήσει σε αντίποινα για αυτή.

«Επρόκειτο πράγματι για επιχείρηση του Ιράν. Αυτό είναι σαφές», δήλωσε ο ισραηλινός πρωθυπουργός σε ραδιοφωνικό δίκτυο της χώρας του.

Ερωτηθείς εάν το Ισραήλ θα προχωρήσει σε αντίποινα για το συμβάν στα ανοικτά του Ομάν, ο κ. Νετανιάχου απέφυγε να δώσει συγκεκριμένη απάντηση, επαναλαμβάνοντας ωστόσο ότι είναι αποφασισμένος να αποτρέψει την απόκτηση της δυνατότητας ανάπτυξης πυρηνικού οπλοστασίου από πλευράς της Ισλαμικής Δημοκρατίας.

Η έκρηξη σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής στο οχηματαγωγό MV Helios Ray στον Κόλπο. Αμερικανός αξιωματούχος δήλωσε ότι η έκρηξη προκάλεσε ρήγματα στο κύτος του πλοίου. Δεν αναφέρθηκε πάντως κανένας τραυματισμός.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.